#IamRemarkable radionica – ponosna na svoj uspeh

SGA Empowers 24.03.2022.
Vreme 16:00
Jezik Srpski
Lokacija Nova Iskra Dorćol
Cena Besplatno

#IamRemarkable radionica – ponosna na svoj uspeh

Veliko nam je zadovoljstvo da te pozovemo na prvu #IamRemarkable radionicu koje se održavaju uživo u Srbiji! #IamRemarkable je globalna inicijativa Google-a koja želi da osnaži sve, a posebno žene i nedovoljno zastupljene grupe, da slave i razgovaraju o svojim dostignućima na radnom mestu i u širem okviru.

Radiš u gejmingu – zašto da se prijaviš?

Ono što mnogo žena navodi kao kamen spoticanja je upravo to – nemogućnost da stanu iza svojih uspeha koje često opravdavaju najrazličitijim razlozima, pukim sticajem okolnosti. Ono što stručnjaci nazivaju “sindrom uljeza”. Ovi ih onemogućava da napreduju, založe se za sebe, traže povišicu ili unapređenje i dugoročno negativno utiče na razvoj karijere, bez obzira na to da li su gejm dizajnerke, programerke, seniorke ili tek ulaze u gejming industriju.

 

Ko vodi radionicu?

Fasilitatorka ove radionice je Nina Jocić. Nina radi za Google u Zagrebu, na poziciji Analytical Consultant. Uz njenu pomoć naučićeš zašto je samopromocija neophodan saveznik u razvoju karijere, a opremićemo te i konkretnim alatima koji će ti pomoći da ovu veštinu razviješ na pravi način.

Radionica traje 90 minuta.

 

💜 VAŽNO: Zbog što kvalitetnijeg rada broj mesta na ovoj besplatnoj live radionici je ograničen. Prijave su neophodne na ovoj formi, zatvaraju se u petak, 18. marta u ponoć. Tvoje učešće potvrđujemo mejlom u ponedeljak 21. marta. 

Ovu radionicu organizuje SGA (Serbian Games Association) u okviru celodnevnog događaja SGA Empowers, uz pokroviteljstvo Ambasade Švedske u Beogradu i Swedish Institute.

Nina Jocić,
Analitički konsultant, Google
O predavaču

Nina radi za Google u Zagrebu, na poziciji Analytical Consultant. Osim u posao, zaljubljena je u učenje i poučavanje. Njena impresivna akademska karijera omogućila joj je da predaje na Univerzitetu Edward Bernays i na nekoliko poslovnih univerziteta. U svoje slobodno vreme se angažuje na različitim inicijativama, kao što je women@Google, organizacija koja podržava žene kroz različite programe. Jedan od njih je upravo #IamRemarkable radionica.