Prijavi se na program SGA mentorstva

Sa velikim zadovoljstvom raspisujemo konkurs za drugi ciklus SGA kretivnog mentorstva! Nakon izuzetno uspešnog pilot programa, gde je 10 parova mentora i mentija radilo zajedno, najavljujemo ovaj unapređen ciklus i unapred se radujemo vašim prijavama.

KO IMA PRAVO UČEŠĆA?

Ukoliko ste deo tima koji je punopravni član SGA (sa Start, Pro, Premium paketom članstva) imate pravo da se prijavite za učešće. Ukoliko niste sigurni da li je vaš tim/studio/kompanija punopravni član SGA pišite nam na sga@sga.rs ili pogledajte listu naših članova.

*Šta je mentorstvo?

Mentorstvo predstavlja jedan od metoda doživotnog učenja i razmene znanja između mentora i mentija, ali i okruženje u kojem se oni zajednički razvijaju na ličnom planu, savladavaju nove i unapređuju svoje “meke” veštine.

KOME JE CIKLUS NAMENJEN?

Svima koji žele da unaprede svoje profesionalne i lične veštine, i time ubrzaju razvoj svoje gejming karijere – bez obzira na oblast u kojoj radite i stvarate. Dobrodošli su svi programeri i programerke, umetnici i umetnice, kreativni pisci i spisateljice, kao i nezamenjivi biz dev stručnjaci (ASO, UA, marketing, HR…)

Bilo da ste na samom početku karijere, ili biste sebe samouvereno nazvali mediorima ili seniorima, učešće u ovakvoj vrsti programa može da vam pomogne da definišete i ostvarite profesionalne ciljeve i planove.

Čvrsto verujemo da baš gejming profesionalci mogu imati posebnu korist od ovakve vrste programa, jer rade u dinamčnom i izazovnom okruženju koje se stalno menja, pa je konstantan rad na sebi nešto što se podrazumeva. Imati mentora to putovanje čini lakšim!

KOLIKO VREMENA TREBA DA ODVOJIM ZA OVO? 

Ovaj ciklus traje šest meseci, od 14. decembra ove godine do jula sledeće godine. U toku programa imaćete:

  • Šest sastanaka sa mentorom – na kojima radite 1 na 1
  • Tri obavezne radionice – gde imate priliku za networking sa svim učesnicima i gde vas opremamo neophodnim alatima. Prva radionica je 14. decembra.
  • Jedne konsultacije – da vas podržimo u procesu
  • Proslavu 🙂 na kojoj sabiramo utiske i neformalno se družimo

Vrlo je važno da objektivno procenite da li ste u mogućnosti da odvojite potrebno vreme da posvećeno radite na svakom sastanku sa mentorom i na svakoj radionici koju imamo.

Sve radionice održavaće se putem Zooma. Sastanci sa mentorima zavise od vašeg dogovora, a proslave će definitivno biti uživo!

KO ĆE BITI MENTORI i MENTORKE?

Vodeći stručnjaci iz gejming industrije iz celog regiona. Svako od njih specijalizovao se za neku od oblasti koje su prisutne u našoj industriji. Mentori će posvećeno i odgovorno raditi na tome da vas što bolje podrže u rastu i pomognu vam da dođete do ciljeva koje zadajte na početku programa.

U prethodnom ciklusu, mentori su bili stručnjaci iz kompanija: Nordeus, Google, Two Desperados, Electronic Arts, Sozap, Playrix RS, Cofa Games.