Postani član

Svaka članarina pomaže nam da kao neprofitna, nevladina organizacija sve naše projekte, programe i inicijative radimo sa pravim timom i po meri zajednice, u cilju ostvarenja naših zajedničkih ciljeva. Pored odnosa sa partnerima i članovima, radimo i na unapređenju čitavog ekosistema, u stalnom dijalogu sa donosiocima odluka i svim stranama koje u tome mogu da nam pomognu. Takođe, želimo da što bolje predstavljamo gejming industriju Srbije na globalnoj sceni, kao i da doprinesemo razvoju što kvalitetnijeg talenta u svim sferama industrije.

Kao punopravni članovi (Start/Pro/Premium članarine) učestvujete u radu Skupštine SGA, i stičete pravo i obavezu da učestvujete u donošenju važnih odluka koje oblikuju gejming industriju Srbije. Takođe se involvirate u različite programe, projekte i partnerstva, koji afirmišu vašu kompaniju i projekte, i doprinose razvoju zajednice i celokupnog gejming ekosistema. Imate pristup platformi SGA Poslovi, i kroz naše kanale i aktivnosti ste u kontaktu sa brojnim kolegama i profesionalcima iz industrije. U okviru zajednice punopravnih članova pokrenuli smo i “peer” grupe u kojima stručnjaci različitih oblasti razmenjuju svoja znanja i iskustvo, kao i višemesečni SGA Mentorski program

Svi oni koji su na samom početku i nemaju resursa za punopravno članstvo su dobrodošli kao pridruženi članovi (Free članarina), a samim tim imaju pristup svim bitnijim događajima za članove ili širu zajednicu, kao i druge pogodnosti, praktičnu i networking podršku SGA tima. 

Free
0€
mesečno
Start
20€
mesečno
Pro
100€
mesečno
Premium
300€
mesečno
Mitapovi
Otvaranje kompanije
Konferencije
Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
Učešće na konferencija
Pravni paket
Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
SGA Poslovi
Neograničeni Basic oglasi
Neograničeni Basic oglasi
3 x Silver oglasi
Neograničeni Basic oglasi
7 x Silver oglasi
3 x Gold oglasi
Neograničeni Basic oglasi
10 x Silver oglasi
7 x Gold oglasi
3 x Diamond oglasi
SGA Godišnji izveštaj
Logo
1/2 strane
1 strana
2 strane
1 ekspert intervju ili članak
u godišnjem izveštaju
Društvene mreže
Vaše vesti na našim kanalima
Vaše vesti na našim kanalima
+ Newsletter
Vaše vesti na našim kanalima
+ Newsletter
+ Gejming mediji
+ Web
Web paket
Tekst o kompaniji
Istaknut član
Ekspert intervju
Tekst o kompaniji
Tekst o igri
Edu paket
3 x mesta
5 x mesta
10 x mesta
Mentorski paket
1 x menti
2 x mentija
3 x mentija
Paket popusta
1 mesec - App Magic
AWS
2 meseca - App Magic
AWS
2 meseca - App Magic
AWS
Meetups - Redovna okupljanja gejming zajednice odlično su mesto da predstavite svoj tim i projekat, podelite ali i steknete znanje i iskustvo. Naši meetup-i održavaju se u više gradova i pravo su mesto za korisna poznanstva. Uz bilo koji paket članarina prisustvo na njima je besplatno.
Konferencije - Konferencije su idealna prilika da prikažete svoj projekat, upoznate potencijalne izdavače i investitore i sakupite feedback. SGA obezbeđuje popuste, besplatne ulaznice i štandove na vodećim međunarodnim konferencijama. Postoji i mogućnost učešća na većem, nacionalnom štandu, u zavisnosti od ponude organizatora. Više o konferencijama možete pročitati na strani SGA kalendar.
Company Setup - Ukoliko tek ulazite u gejming industriju birokratske procedure oko osnivanje firme ponekad deluju nesavladivo. Kroz ovaj paket, naši partneri iz knjigovodstvenih agencija pomoćiće vam u svakom koraku.
Pravni paket - Na raspolaganju vam je unapred pripremljena dokumentacija koju su obezbedili naši partneri, kao i besplatne sesije i saveti.
Job ads - SGA poslovi je centralizovana baza svih otvorenih pozicija u gejming industriji Srbije i prvo mesto gde će zainteresovani kandidati potražiti svoje idealno radno mesto.
Izveštaj - Godišnji presek gejming industrije Srbije namenjen je svim zainteresovanim izdavačima, investitorima, medijima, ali i obrazovnim institucijama i svima koji bi da na jednom mestu saznaju sve o veličini i projektima domaćeg gejming ekosistema.
Social Media paket - Na raspolaganju su vam naši kanali komunikacije za sve važne vesti o projektima i timu. SGA kanale aktivno prati preko 6.000 ljudi zainteresovanih za domaću game dev scenu.
Web paket - Svaki član SGA zajednice nalazi se na našem sajtu, a uz različite pakete članarina imate mogućnost da dodatno predstavite tim i projekte svim posetiocima našeg sajta.
Edu paket - Kroz ovaj paket dobijate besplatan pristup SGA radionicama koje ćemo organizovati iz svih oblasti (Art, Dev, Biz Dev, UA…). Ovo su zatvorene radionice za ograničen broj učesnika, a predavanja će držati iskusni predavači sa bogatim znanjem iz industrije.
Mentorske sesije - Važnost mentora u profesionalnom razvoju ne može se dovoljno naglasiti. Kroz ovaj paket povezaćemo ljude iz vašeg tima sa idealnim mentorima za njihovu oblast i trenutni nivo znanja.
Softver - Da biste što lakše radili na projektima, nudimo vaučere za korisne servise i alate. Ovu ponudu ćemo stalno proširivati.