Postani član SGA

Svaka članarina pomaže nam da kao neprofitna, nevladina organizacija sve naše projekte, programe i inicijative radimo sa pravim timom i po meri zajednice, u cilju ostvarenja naših zajedničkih ciljeva. Pored odnosa sa partnerima i članovima, radimo i na unapređenju čitavog ekosistema, u stalnom dijalogu sa donosiocima odluka i svim stranama koje u tome mogu da nam pomognu. Takođe, želimo da što bolje predstavljamo gejming industriju Srbije na globalnoj sceni, kao i da doprinesemo razvoju što kvalitetnijeg talenta u svim sferama industrije.

Punopravni članovi

Kao punopravni članovi (Start/Pro/Premium članarine) učestvujete u radu Skupštine SGA, učestvujete u donošenju važnih odluka koje oblikuju gejming industriju Srbije. Takođe stičete pravo da se uključite u programe, projekte i partnerstva, koji afirmišu vašu kompaniju i projekte, i doprinose razvoju zajednice i celokupnog gejming ekosistema. Samo neki od naših inicijativa i aktivnosti kojima takođe imate pristup su SGA Poslovi, Mentorship, peer grupe, trejd misije, akademije, programi akceleracije i vidljivost u godišnjem izveštaju.

Vidljivost
Podrška vašim EB i HR strategijama, lokalno i globalno
Edukacija
Raznovrsne prilike za profesionalni razvoj članova tima
Podrška
Doprinosite razvoju cele zajednice

Pridruženi članovi

Svi oni koji su na samom početku i nemaju resursa za punopravno članstvo su dobrodošli kao pridruženi članovi (Free članarina), a samim tim imaju pristup svim bitnijim događajima za članove ili širu zajednicu, kao i druge pogodnosti, praktičnu i networking podršku SGA tima.

Događaji
Pristup svim otvorenim događajima i programima
Umrežavanje
Kontakti sa celom zajednicom i drugim članovima
Podrška SGA
Uvek smo tu da vas usmerimo na pravu stranu

POSTANITE ČLAN

Ako želite da se vaša kompanija, tim ili studio priključi SGA članovima,  možete nam se javiti na sga@sga.rs i zakazati sastanak. Voleli bismo da vas upoznamo, čujemo na čemu radite, koji su vam prioriteti i fokus za naredni period i kako SGA može u tome da vas podrži.