#IamRemarkable radionica – ponosna na svoj uspeh

SGA Empowers 09.03.2023.
Vreme 16:00-17:30
Jezik Srpski
Lokacija Prostor MIljenko Dereta
Cena Besplatno

#IamRemarkable radionica – ponosna na svoj uspeh

Veliko nam je zadovoljstvo da te pozovemo #IamRemarkable radionicu. Ovo je globalna inicijativa Google-a koja želi da osnaži sve, a posebno žene i nedovoljno zastupljene grupe, da slave i razgovaraju o svojim dostignućima na radnom mestu i u širem okviru, kao i da te opreme nekim korisnim veštinama.

Radiš u gejmingu – zašto da se prijaviš?

Ono što mnogo žena navodi kao kamen spoticanja je upravo to – nemogućnost da stanu iza svojih uspeha koje često opravdavaju najrazličitijim razlozima, pukim sticajem okolnosti. Ono što stručnjaci nazivaju “sindrom uljeza”. Ovi ih onemogućava da napreduju, založe se za sebe, traže povišicu ili unapređenje i dugoročno negativno utiče na razvoj karijere, bez obzira na to da li su gejm dizajnerke, programerke, seniorke ili tek ulaze u gejming industriju.

Radionica traje 90 minuta i na njoj ćeš naučiti neke konkretne veštine koje će ti pomoći na radnom mestu, i u svakodnevnim i u onim specijalnim prilikama koje usmeravaju tvoj dalji rast i razvoj. 

 

💜 VAŽNO: Zbog što kvalitetnijeg rada broj mesta na ovoj besplatnoj live radionici je ograničen. Prijave su neophodne na ovoj formi. Tvoje učešće potvrđujemo mejlom kada se popune mesta. 

Ova aktivnost je deo SGA Empowers dana koji je omogućila kompanija 3Lateral kao deo Epic Games, kao i superklaster Creative Tech Serbia, uz podršku USAID Srbija i ICT Hub Beograd (kroz projekat Srbija Inovira). Više o supereklasteru Creative Tech Serbia možete pročitati ovde.

Magdalena Maksan,
Industry Manager Startups, Google
O predavaču

Magdalena radi na poziciji menadžera industrije za startup preduzeća na Nemačkom tržištu. Sa više od 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i prodaji, te iskustvom iz startup industrije gde je radila kao marketing head, Magdalena donosi široko razumevanje industrije. Uz to, ona je strastvena o izgradnji inkluzivne radne kulture, kao i razvijanju manje predstavljenih grupa. U okviru organizacije Women@Google aktivno radi na inicijativi #ImRemarkable na Balkanskoj i Nemačkoj regiji.