The Rule of Thumb – hypercasual webinar

SGA General 23.11.2022.
Vreme 6-8PM
Jezik Engleski
Lokacija SGA Zoom
Cena Besplatno

The Rule of Thumb – hypercasual webinar

Ne samo casual. HYPERcasual! Nijedan podžanr mobilnih igara nije toliko uspešno podelio ljude na "to nisu igre" i "naravno da jesu". Šta god mislili o njima, dominacija igara koje možete igrati i palcem jedne ruke ne prestaje. Ipak, tržište se hajper-brzo menja. Ako pratite trendove, već ste u zaostatku. Treba ih predvideti. Zato smo se udružili sa Voodoo stručnjacima, sa kojima ćemo videti kakva je budućnost ovakvih igara i kako da što lakše uskočite na taj voz.

Trećina top 100 naslova na digitalnim prodavnicama je upravo iz ovog žanra. Samo na osnovu ad-monetizacije prihodovaće 3.4 milijarde ove godine. I ne samo što su uvele armiju igrača po prvi put u svet video igara (koji su spremni da troše), teraju kreatore da maksimalno uproste mehanike i nađu do sada neviđene načine da animiraju svoju bazu igrača.

Ono što je možda i najprivlačnije: lako ih je napraviti, rad na igri može da traje i do šest meseci, budžeti su minimalni, a čitanjem performansi brzo znate da li ste na dobrom putu ili treba da idete na sledeću iteraciju ili novu ideju.

Zato na ovom vebinaru očekuju vas prezentacije:

  1. Nova era hypercasual igara – šta sledi na tržištu i kako se pripremiti
  2. Voodoo akademija u Novom Sadu – prvoj akademiji koju je ovaj hajper-uspešan globalni izdavač pokrenuo u svetu u saradnji sa novosadskim studijom Tummy Games. Ovde možeš naučiti kako se prave ovakve igre, a nova generacija se upisuje uskoro
  3. Sve o kompaniji Voodoo i kako da sarađujete sa njima – lider na tržištu mobilnih igara i kompanija broj jedan sa najvećim brojem preuzimanja mesečno na App Store-u. Voodoo aplikacije imaju preko 200 miliona korisnika mesečno i generisale su preko milijardu preuzimanja

Učešće je besplatno uz registraciju. Vidimo se! Pripremite palčeve 🙂

Đada Macola,
Senior Publishing Manager, Voodoo
O predavaču

Preko četiri godine u Voodoo kompaniji, Đada je u gejming industriji počela kao intern u njihovoj Content Lab diviziji. Prebacila se u izdavanje igara i vrlo brzo napredovala do sadašnje pozicije senior menadžerke za izdavanje novih naslova. 

Ken Inse,
Publishing manager, Voodoo
O predavaču

Sa bogatim iskustvom u mobilnoj industriji i marketingu, Ken Inse sada doprinosi širenju Voodoo-a globalno, a baziran je u Turskoj. 

Marija Savić,
Program Manager, Voodoo Academy + Tummy Games
O predavaču

Strastvena i vešta u upravljanju događajima, organizaciji i razvoju ljudi, upravljanju projektima, preduzetništvu, obrazovanju, obrazovanju u ranom detinjstvu, fasilitaciji, mentorstvu, umrežavanju, mapiranju procesa, isporuci procesa, optimizaciji procesa, Marija svoje veštine sada usmerava ka obrazovanju juniora u hajperkežual industriji igara.