SGA Assemble 2022

SGA General 14.09.2022.
Vreme 18 h
Jezik n/a
Lokacija Playstudios Europe
Cena Besplatno

SGA Assemble 2022

Godišnje neformalno okupljanje SGA zajednice (članova, partnera i prijatelja), kojim obeležavamo početka nove programske sezone!

Pored Godišnje skupštine SGA, formalnog i radnog okupljanja članova koje se dešava svakog aprila, SGA ASSEMBLE je prilika da se obeleži početak nove “školske godine”, i da se u neformalnoj atmosferi, i velikom broju, okupe članovi, partneri i prijatelji naše organizacije.

Domaćini skupa ponovo je kompanija Playstudios Europe, jedan od premium članova SGA i trenutno najbrže rastuća gejming kompanija na srpskom tržištu.

Prisutnima će se kratko obratili Nikola Mitić, generalni menadžer Playstudios Europe i Marija Ilić, Predsednica upravnog odbora SGA. Tu će biti i celokupna, osnažen SGA tim: nove kolege koje su nam se pridružile neposredno pre leta su Isidora Veljković na poziciji projektne kooridnatorke i Nenad Jovanovski kao projektni menadžer, a sa nama je ponvo i Maša Đurić koja se vraća porodiljskog odsustva, dok ekipu upotpunjavaju Relja Bobić (programski direktor) i Kristina Janković (izvršna menadžerka), koji će kroz kratku prezentaciju ponuditi pregled svega onog najbitnijeg što se već desilo, ali što je još važnije svega što nas očekuje u narednom periodu. 

Pored brojnih informacija i najava, akcenat će biti i na centralnom projektu do narednog leta – pilot superklaster Creative Tech Serbia, i brojnim i raznolikim aktivnostima koje će biti realizovane u okviru njega. U pitanju je jedan od četiri srpska superklastera koji pilotiraju svoje programe kroz projekat Srbija inovira, koji vodi ICT Hub uz podršku USAID-a. Sve ono što je planirano u okviru ove jedinstvene inicijative možete pratiti na sajtu i putem njuzletera SGA tokom narednih meseci. 

Ostaje nam samo da kažemo – 2023 – here we come!