Mentorska sesija za dizajn zvuka

Playing Narratives 26.10.2022.
Vreme 10 - 14 h
Jezik Srpski
Lokacija Mad Head Games
Cena Besplatno

Mentorska sesija za dizajn zvuka

Dizajneri zvuka i kompozitori koji učestvuju u programu Playing Narratives imaju jedinstvenu priliku da rade sa jednim od najiskusnijih srpskih dizajnera zvuka za video igre!

U okviru programa Playing Narratives, polaznici različitih kreativnih profila iz četiri zemlje našeg regiona prolaze kroz radionice, sudijske posete kompanijama i redovne mentorske sesije sa profesionalcima iz industrije.

Pored modula koji su namenjeni za svih 30 polaznika, pojedine sesije okrenute su konkretnihm potrebama artista, narativnih dizajnera i dizajnera zvuka. Stoga je ova sesija velika prilika za naših osmoro mladih kompozitora i dizajnera zvuka da u toku finalizacije svojih timskih projekata dobiju vredne smernice i sugestije od jednog od najvećih profesionalaca u ovom domenu kada govorimo o srpskoj game dev zajednici.

Ovaj program namenjen je isključivo učesnicima programa Playing Narratives, i nije otvoren za publiku. Hvala na razumevanju.

* * *

Program Playing Narrartives: Ideas to games je podržan od strane Francusko-nemačkog kulturnog fonda, koji je osnovan 2003. godine povodom 40. godišnjice Jelisejskog sporazuma.. Generalni pokrovitelj je Unreal Engine (odnosno kompanije Epic Games i 3Lateral), dok je istaknuti sponzor kompanija Ubisoft Belgrade. U realizaciju se ove godine uključila i niška kompanija Webelinx Games kao sponzor, dok će dodatnu podršku u realizaciji pružiti i Francuski i Goethe instituti iz celog regiona, kao i SGA kolege iz asocijacija Slovenia GamesMAGDA i RGDA.

Dimitrije Cvetković,
Vođa audio odeljenja, Mad Head Games
O predavaču

Dimitrije je dizajner zvuka i kompozitor specijalizovan za proizvodnju zvuka za video igre.

Trenutno je šef audio odeljenja u Mad Head Games, gde nadgleda dizajn zvuka, muziku i produkciju glasa kako bi osigurao da projekti budu osnaženi sadržajem koji odlično zvuči i angažuje igrače.