Kreativni procesi koji čine uspešan gejm dizajn

SGA General 21.10.2021.
Vreme 17:00
Jezik English
Lokacija Zoom
Cena Free

Kreativni procesi koji čine uspešan gejm dizajn

SGA predavanja se vraćaju na velika vrata! Prvo predavanje u sezoni sa zvezdom iz gejming industrije - Favzi Mesmar (Fawzy Mesmar) - Head od Design, DICE!

O čemu će se govoriti na ovom predavanju?

Ovo predavanje se fokusira na same ideje, odakle one dolaze i šta je originalnost. Cilj predavanja je da pomogne svima u gejming industriji da dođu do što boljih ideja i imaju bolje uvide u kreativne procese i inspiraciju. Ovo je sam početak gejm dizajn levka i bez dobre osnove i dobro promišljene ideje, sve ostale kockice ne mogu da dođu na svoje mesto.

 

Kome je predavanje namenjeno?

Ako si gejm dizajner ili dizajnerka ili veteran iz industrije, tim lider koji radi na mobilnoj ili PC igri, ako si CEO gejming startapa koji pokriva više rola u jednoj – nemoj da propustiš priliku da ispratiš ovo predavanje i postaviš Favziju tvoja pitanja.

Nakon predavanja jasnije ćeš razumeti šta znači započeti proces gejm dizajna, kako da svoju ideju prezentuješ timu, ali i investitorima i pablišerima koji moraju da osete istu pasiju za kreativnim procesom kao i ti.

Predavanje je besplatno, otvoreno je za sve koji se registruju i održaće se na engleskom jeziku. Napomena: predavanje se NEĆE snimati, što znači da je ovo jedinstvena i jedina prilika da se posluša.

Fawzi Mesmar,
Head od Design, DICE
O predavaču

Favzi Mesmar je nagrađivani gejm dizajner, autor i predavač koji je u industriji igara više od 18 godina u karijeri koja se protezala od Bliskog istoka, ka Novom Zelandu, Japanu i Evropi radeći za kompanije poput DICE (EA), King (Activision Blizzard), Gameloft i Atlus (SEGA), da nabrojimo samo neke. Kao dizajner igara radio je na preko 20 naslova u kojima su uživali milioni igrača širom sveta, uključujući franšize Battlefield, Persona i Candy Crush. Favzi je napisao prvu knjigu o dizajnu igara na arapskom jeziku pod naslovom “Al-khallab o umetnosti dizajna igara”. Njegova poslednja igra je Battlefield 2042 koja izlazi 19. novembra 2021. godine.