25.09.2023.

Ubisoft pokreće „Develop at Ubisoft“ mentorski program za žene i nebinarne pojedince

Ubisoft je pokrenuo „Develop at Ubisoft” program, jedinstvenu mentorsku prilike za žene i nebinarne pojedince sa ciljem da se učesnicima programa omogući da razviju svoje veštine u programiranju ili dizajnu video igara.

Program ima za cilj da pomogne ženama i nebinarnim pojedincima koji su strastveni za video igrama, da ubrzaju svoju karijeru, pružajući im specijalizovanu obuku i mentorstvo od strane Ubisoft timova širom sveta. Develop at Ubisoft” ovom prilikom sadrži dva programa – Programiranje i Dizajn video igara – i sprovodi se u 20 Ubisoftovih studija širom sveta.

„Oduševljena sam potencijalom Develop at Ubisoft” programa da osnaži žene i nebinarne pojedince da započnu svoje putovanje u industriji video igara. Ova inicijativa pomoći će da se podstakne inkluzivno okruženje ne samo u Ubisoftu već i u našoj industriji, koja vrednuje razlike i talenat, bez obzira na pol“, rekla je Guillemette Picard, Senior Vice President of Production Technology u Ubisoftu i sponzor ovog programa.

Prijave za program su otvorene od 18. septembra do 1. oktobra 2023. preko Ubisoft.com sajta za karijeru. Uslovi za prijavu – kandidati moraju da imaju najmanje 18 godina, da se identifikuju kao žene ili nebinarni pojedinci, i da budu studenti ili diplomci sa manje od dve godine profesionalnog iskustva.

Za više informacija posetite Ubisoft.com/Develop.