29.07.2020.

SGA Poslovi – svi poslovi i kandidati na jednom mestu

U razgovorima sa zajednicom i našim članovima jedna stvar se istakla kao fokus broj jedan – a to je sve veća potražnja za kvalitetnim i raznovrsnim kadrovima. Pogotovo u gejming industriji, koja se brzo menja i napreduje, neophodno je negovati talenat iz različitih sfera i omogućiti ljudima da lako uđu u industriju i u okviru nje razvijaju svoju karijeru.

Zbog svega ovoga, rešili smo da na našem sajtu pokrenemo platformu SGA poslovi – centralizovanu i ažuriranu bazu svih otvorenih pozicija u gejming industriji Srbije. Verujemo da će ovo značajno olakšati potragu za poslom, ali i potragu za pravim kandidatima.


 

Tražiš posao?

Na strani SGA Poslovi možeš pretražiti sve trenutno dostupne pozicije iz svih oblasti, filtrirane po lokaciji, vrsti angažmana, tipu pozicije…

Želiš da budeš deo gejming industrije?

Ukoliko si tek na početku i planiraš kako da započneš karijeru u gejmingu, savetujemo da pogledaš stranu Tvoja karijera u gejmingu, gde se nalaze neki osnovni saveti i smernice koje će ti sigurno pomoći i ogovoriti na neka osnovna pitanja.

Tražite pojačanje u timu?

Ukoliko želite da postavite oglas na SGA Poslovi, detalje svih vrsta oglasa možete naći na strani Oglasi poziciju. Bez obzira da li je u pitanju full-time ili part time-pozicija, praksa ili stalno zaposlenje, SGA Poslovi je prva stanica gde će oni zainteresovani za rad u gejming industriji doći da pretraže dostupne pozicije.