14.06.2022.

Pred nama je Reboot Online Games Week!

Reboot ekipa ponovo će nas obradovati satima i satima kvalitetnog gejming programa. Pored core i esport sadržaja još jednom su organizovali i games industry track za deljenje znanja i dobrih primera iz regiona, koji ćemo pažljivo ispratiti svakog dana od 12:00 do 20:00 sati - od 15. do 19. juna.

Reboot Online Games Week powered by A1 je regionalni online medijski event koji organizuje Reboot tim, u saradnji sa svojim dugogodišnjim regionalnim i internacionalnim partnerima iz sveta gejminga, kao odgovor na izazove koji nas prate kroz protekle dve godine, dok se ne steknu uslovi na ponovno, nezaboravno druženje koje organizuju IRL.

Sve do nedelje očekuje nas live program koji se emituje iz tri studija:

Dnevno nas očekuje više od 120 sati najrazličitijeg gejming sadržaja, prepunog raznoraznih dodela poklona, kroz koji će vas provesti poznati regionalni gejming novinari, influenseri ali i dosta zanimljivih gostiju iz same industrije, edukacije i svih drugih segmenata zabave usko vezane za igre.

Prisustvo je u potpunosti besplatno. Sadržaj u sva tri studija prikazuje se paralelno svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to punih pet dana od 15. do 19. juna.