21.10.2021.

Kerber Games lansirao Kickstarter kampanju za društvenu igru Final Challenge!

Kerber Games - dizajn studio za razvoj društvenih igara, član Serbian Games Association, nakon par godina rada na igri Final Challenge lansirao je Kickstarter kampanju kako bi prikupili neophodna finansijska sredstava za izdavanje ove igre i njenu finalnu realizaciju!

Četvoročlani tim dizajnera uspeo je da napravi dinamičnu i zabavnu igru koja pruža višestruko igračko iskustvo – sa 78 miliona mogućih kombinacija, a u SGA smo imali priliku i da isprobamo igru na nekim od naših druženja.

Zamolili smo ih da za SGA sajt predstave igru, u nadi da ćete ih podržati u njihovoj Kikstarter kampanji!

Da li možete da zamislite svog direktora kako u biznis kežual odeždi skakuće okolo kao žaba? Ili istog tog direktora kako daje povišicu jednom od zaposlenih, jer je imao izazov da to uradi. Final Challenge je igra uz koju se to zaista dešava.

Čitava magija nastaje uz pomoć kartica sa izazovima, koje osvajamo tako što uspešno izvedemo izazove. U okviru igre postoje i specijalne moći, koje vam daju dodatnu taktičku prednost, kao i Ultimativni izazov, na samom kraju, po kome je igra i dobila ime, a koji će testirati same granice vaše kreativnosti.

Igra je zamišljena kao veoma zabavan i brz alat za upoznavanje, kao i za produbljivanje prijateljstava sa ljudima koje već poznajete. Nateraće vas da izađete iz zone komfora, i da se oprobate u stvarima koje niste zamislili da možete da izvedete. Na sve to, gledate i svoje prijatelje kako se blamiraju, pa ima li šta lepše?

Zavirite u atmosferu ove igre i vidite da li ste spremni na finalni izazov!