19.09.2018.

Casual Connect u Srbiji

Jedna od najposećenijih serija konferencija specijalizovanih za video igre, Casual Connect, vraća se u istočnu Evropu, i to baš u Beograd. Od 1. do 3. septembra imaćete priliku da posetite događaj koji na jednom mestu okuplja developere, izdavače, investitore i medije, sve u cilju promovisanja i razvoja indie scene.

Nezavisni developeri predstavljaće svoje projekte najširoj publici. Pored toga, svi prijavljeni učesnici će u toku sva tri dana imati pristup predavanjima, radionicama i žurkama koje su napravljene specijalno za upoznavanje relevantnih ljudi iz industrije.

Kao i uvek, najvažniji deo je showcase igara koje se nadmeću za Indie Prize. U toku godine prijavi se vise od 1.500 projekata, a međunarodni žiri iskusnih sručnjaka bira najbolje. Ovo je sjajna šansa da se domaća game dev scena pokaže stranim investitorima i izdavačima, ali i jedinstveno mesto da se opipa puls publike, isprate trendovi i najnovije inovacije.

Članovi SGA su u mogućnosti da ostvare popuste na dev pass u visini od 30% i 50%, uz promo kodove koje smo obezbedili u saradnji sa Casual Connect-om. Vidimo se uskoro! Do tada, pratite ostale vesti na Fejsbuk strani događaja.