Ubrzaj svoju gejming karijeru – prijavi se za SGA Mentorski program

U saradnji sa organizacijom Kreativno mentorstvo, pokrenuli smo mentorski program namenjen našim punopravnim članovima. Prvi ciklus SGA Mentorskog programa realizujemo u periodu april-jun. Na ovaj način 15 parova mentora i mentija imaće priliku da se poveže i sarađuje kroz seriju sastanaka i radionica. 

Svi članovi timova i zaposleni u kompanijama punopravnim članicama SGA imaju jedinstvenu priliku da se uključe u pilot ciklus SGA Mentorskog programa, i da kao mentiji dobiju mentorsku podršku iskusnijih kolega iz SGA mreže. Program se realizuje u saradnji sa timom Kreativnog mentorstva

Mentorski odnos predstavlja uspostavljanje istinske interakcije između osobe koja ima znanje i iskustvo, i želi da ga podeli sa manje iskusnom osobom u definisanom i unapred utvrđenom vremenskom okviru. Uloga mentora je da bude sagovornik i vodič kroz lični i profesionalni razvoj mentija, kao i podrška u teškim situacijama, ne tražeći ništa za uzvrat. Mentor je vođen željom da podeli svoje znanje. Kako bi se tokom mentorskog odnosa postigao cilj i ostvario rezultat, neophodni su iskrenost, otvorenost i poverenje, a sam proces pruža odlične prilike za networking i horizontalnu razmenu znanja i iskustva sa drugim učesnicima.

Čvrsto verujemo da je ovaj vid profesionalnog razvoja pogotovo koristan za mlade profesionalce u gejming industriji, gde se alati i načini rada brzo menjaju, a rad na portfoliju i veštinama nikad ne prestaje. Ako vam ovo zvuči zanimljivo, ali vam je mentorski proces ili sam odnos mentora i mentija nepoznanica, pozivamo vas da pogledate korisnu stranicu na sajtu naših programskih partnera Kreativnog mentorstva. U okviru mentorskog programa biće organizovane i radionice, koje će sve učesnike uvesti u ovaj specifičan proces ličnog i profesionalnog razvoja, i pratiti njihovu saradnju sa mentorima.

Sve detalje možete pročitati na početku prijavnog formulara za mentije, a rok za slanje vaših prijava je nedelja, 28. mart u ponoć

Nakon toga, na osnovu prijava pažljivo ćemo odabrati parove mentora i mentija. Prvi ciklus SGA Mentorskog programa biće realizovan između aprila i juna, dok će se još jedan ciklus desiti krajem ove godine. U jednom ciklusu moći će da učestvuje do 15 mentora i mentija, a učešće u programu namenjeno je svim punopravim članovima SGA (Start, Pro i Premium članarine).

Učesnici će u ovom periodu proći kroz tri radionice koje će moderirati predstavnici Kreativnog mentorstva, i imati najmanje šest individualnih mentorskih sesija. 

Ukoliko želite da se prijavite kao mentor ili mentorka, pronađite više informacija ovde. Za sva pitanja budite slobodni da se obratite SGA timu na sga@sga.rs!