SGA mentorstvo – benefiti, iskustva iz prve ruke i apliciranje

SGA General 18.11.2021.
Vreme 18:00
Jezik Srpski
Lokacija Zoom
Cena Free

SGA mentorstvo – benefiti, iskustva iz prve ruke i apliciranje

Sa velikim zadovoljstvom raspisujemo konkurs za drugi ciklus SGA mentorskog programa! Nakon izuzetno uspešnog pilot programa, gde je 10 parova mentora i mentija radilo zajedno, najavljujemo ovaj unapređen ciklus i unapred se radujemo vašim prijavama.

Prijave su otvorene, a za sve zainteresovane organizujemo ovu info sesiju gde ćete se upoznati sa polaznicima prethodnog ciklusa i čujete njihova iskustva iz prve ruke. Podelićemo sa vama i informacije o celom procesu, njegovom trajanju i formatima i naravno, možete da postavite pitanja SGA timu i timu Kreativnog mentorstva, koji nam pomaže u realizaciji programa.

  • 10min – Uvod, predstavljanje učesnika
  • 15min – O značaju mentorskog procesa i benefitima
  • 15min – Mentorski par o iskustvu u pilot programu
  • 10min – O samom procesu, koliko je vremena potrebno za učešće i kako biramo parove
  • 10min – Vreme za pitanja publike

Sam program SGA mentorstva svima koji žele da unaprede svoje profesionalne i lične veštine, i time ubrzaju razvoj svoje gejming karijere – bez obzira na oblast u kojoj radite i stvarate. Bilo da ste na samom početku karijere, ili biste sebe samouvereno nazvali mediorima ili seniorima, učešće u ovakvoj vrsti programa može da vam pomogne da definišete i ostvarite profesionalne ciljeve i planove.

Čvrsto verujemo da baš gejming profesionalci mogu imati posebnu korist od ovakve vrste programa, jer rade u dinamčnom i izazovnom okruženju koje se stalno menja, pa je konstantan rad na sebi nešto što se podrazumeva. Imati mentora to putovanje čini lakšim!

 

Dragana Jevtić,
Direktorka, Kreativno Mentorstvo
O predavaču

Diplomirala je međunarodno poslovanje na Državnom univerzitetu u Kaliforniji sa najvišim ocenama. U Beogradu je pohađala UNESCO master studije Kulturne politike i menadžmenta na Univerzitetu umetnosti. Radila je u međunarodnim okvirima i u Srbiji za više kompanija i organizacija na poslovnom razvoju i međunarodnoj saradnji, između ostalog za Ambasadu Švedske u Beogradu i Turističku organizaciju Srbije. Posle dužeg staža u poslovnom svetu, odlučila je da se usmeri na ono što ipak najviše voli: svet umetnosti i kulture i jedan je od pokretača „Kreativnog mentorstva”.

Stanislav Stanković,
Creative Director, Tracktwenty EA
O predavaču

Stanislav Stanković trenutno radi kao kreativni direktor u kompaniji Northern Stars. Pre toga, na istoj poziciji radio je u Tracktwenty EA studiju u Helsinkiju, Finska. Rad u EA je započeo kao Game Designer u 2015. Svoju karijeru u industriji video igara započeo je 2012. kao Game Designer u Rovio studiju u gradu Tampere u Finskoj. Osnovne studije iz računarstva završio je na Elektronskom Fakultetu u Nišu.

Nikola Josifović,
Product Manager, Webelinx Games
O predavaču

Nikola Josifović je Product Manager u Webelinx-u. Već 13 godina je u IT svetu, od čega poslednjih 8 godina je u mobile gaming industriji, u kojoj je počeo kao Unity Game Developer, i kroz par rola napredovao do Product Managera.