Radionica postavljanja ciljeva

SGA Empowers 07.03.2024.
Vreme 15:00-17:00
Jezik Srpski
Lokacija EU Info centar
Cena Besplatno

Radionica postavljanja ciljeva

U sklopu SGA Empowers dana želimo dodatno da podržimo devojke i žene koje su već zaposlene u gejming industriji Srbije. Pored tehničkih veština, jednako je važno negovati stvari za koje nemamo uvek vremena, kao što je postavljanje ciljeva. Zato su naše stručne saradnice tu da ti pomognu da lakše i pravilnije izmapiraš svoj karijerni razvoj. 

 

O radionici:

Da bismo znali kuda idemo, neophodno je da razumemo gde želimo da stignemo. Zato se u praksi pokazuje da je aktivan pristup profesionalnom razvoju, kroz postavljanje ciljeva, veoma bitan za rast i ostvarivanje promena u radnom okruženju, naročito kod savremenih zanimanja gde postoji dinamika, fluidnost i stalna potreba za inovacijom. Istovremeno ovaj pristup pomaže da ostanemo motivisani i povezani sa svojim poslom. 

Na ovoj radionici zajedno ćemo raditi na razumevanju metoda za postavljanje ciljeva, a zatim ćemo se potruditi da ciljeve prevedemo u korake za dalji razvoj. U toku dva sata radićemo interaktivno: diskutovaćemo, učiti i vežbati.

 

Struktura rada:

  • 30 minuta uvod u temu i upoznavanje
  • 60 minuta praktični rad
  • 30 minuta rekapitulacija i zatvaranje

Maksimalan broj učesnica: 15 članica grupe

Ko može da se prijavi: Sve devojke i žene zaposlene u gejmingu.

 

Detalji o SGA Empowers inicijativi.

Kristina Grubač,
OBRT
O predavaču

Kristina Grubač je konsultantkinja u oblasti organizacionih i HR tema, a bavi se razvojem timova i organizacija u različitim industrijama.Veći deo svog profesionalnog iskustva je stekla u tech i game development industriji.  Kristina posebno uživa kad je reč o razvoju timova i pojedinaca, a svoju strast prenosi kroz zabavne radionice, koučinge i treninge. U radu teži da stvori prostor za otvorenu razmenu ideja, duboku refleksiju i gradnju sigurnog okruženja, jer veruje da su to čarobni sastojci koji hrane razvoj i inovaciju.

Tamara Vukov,
OBRT
O predavaču

Tamara Vukov je istraživačica u oblasti učenja i razvoja sa više od deset godina iskustva u dizajnu, razvoju i facilitaciji procesa učenja i razvoja. Njen fokus je na osnaživanju pojedinaca, grupa i timova kroz trening, koučing metode i mentorstvo, kako bi im pomogla da ostvare svoje profesionalne i projektnih ciljeve. Radila je sa različitim grupama u zajednici i zaposlenima u brzo rastućoj tech kompaniji, pružajući im alate i resurse potrebne za rast i stvaranje zdravijeg i održivijeg okruženja.