Pitaj knjigovođu sve što te zanima

SGA General 26.10.2021.
Vreme 12:00
Jezik Srpski
Lokacija Zoom
Cena Free

Pitaj knjigovođu sve što te zanima

Na ovoj AMA (Ask me anything) sesiji na vaša pitanja odgovara Milan Trbojević, neko ko se u digitalnim industrijama izdvojio kao osoba sa najviše aktuelnog znanja koje ume da prenese na svima razumljiv i konkretan način. Sebe naziva sajber knjigovođom i poreskim savetnikom, a specijalizovan je za IT sektor i male biznise.

KOME JE SESIJA NAMENJENA? 

Ako imaš mali tim koji još nije registrovan, ovo je idealna prilika da razmrsiš sve nedoumice koje možda imate u vezi sa takvim vidom poslovanja, kao i da se pripremite za naredne korake koji vam slede u razvoju, kako da poslujete kao tim paušalaca i fizičkih lica. U ovakvim timovima obično je jedna osoba zadužena za sve admin stvari i ona je idealna publika za ovu sesiju. 

Ako imate studio koji već ima gotov proizvod, sigurno imate dosta pitanja u vezi sa skaliranjem tima, pravilnim vođenjem knjiga i drugim stvarima na koje treba obratiti pažnju. Idealno je da za ovu sesiju prijavite osobu koja se bavi administracijom.

Ako ste velika kompanija, zanimaju vas poreske teme, rad sa većim brojem zaposlenih, prilike za uštedu, izmene zakona… Preporučujemo da za sesiju prijavite članove administrativnog, finansijskog i HR tima. Svi oni će naučiti nešto korisno.  


KAKO DA POSTAVIM PITANJE?

Ovo je jedinstvena prilika da vaše pitanje postavimo Milanu direktno. Pitanja možete slati direktno ovde, na našim mrežama ili uživo na sesiji.


KAKO DA PRATIM?

Sesiju možeš pratiti uživo na Zoom-u, a registracije su obavezne.


ŠTA SU SGA AMA SESIJE?

Većina profesionalaca koji vode svoje gejming kompanije i studije u Srbiji, ili su deo gejming industrije kao pojedinci, bilo da su zaposleni ili u nekom drugom vidu poslovanja, susreću se sa različitim izazovima kada su u pitanju zakonski, poreski, administrativni, finansijski i drugi aspekti poslovanja. Posebno jer je gejming globalna industrija koja se u velikoj meri oslanja na naplate iz inostranstva ili visoko-tehnološke alate za pristup tržištu i potrošačima.

Iz ovog razloga, organizujemo informativne AMA sesije sa vodećim stručnjacima iz ovih oblasti, ne biste li imali jedinstvenu priliku da ih pitate sve što vas zanima. Do sada smo pokrili pravne i poreske teme. 

 

Milan Trbojević,
Osnivač i vlasnik, Knjiški moljac
O predavaču

Pre devet godina, Milan Trbojević osnovao je knjigovodstvenu agenciju „Knjiški moljac“. Imao je dovoljno znanja za ovaj posao, ali mnogo toga morao je i da nauči. Danas njegova firma ima preko 20 zaposlenih i planira da razvija biznis na zemlje regiona. Pored knjigovodstva on se bavi i edukacijom, jer je shvatio da za tim postoji velika potreba. Milan je osmislio i na tržište izbacio društvenu igru namenjenu preduzetnicima koja se zove „Fali ti jedan papir“.