PANDORA: Where data meets games

Konferencija 17.11.2022.
Vreme 9 - 18 h
Jezik Srpski / Engleski
Lokacija Crown Plaza Belgrade
Cena 252 EUR

PANDORA: Where data meets games

Pandora - po prvi put na teritoriji Jugoistočne Evrope organizujemo ekskluzivnu konferenciju posvećenu ukrštanju igara, podataka, AI i računarske umetnosti

Događaj će se održati u Crowne Plaza, Beograd, Srbija, 17. novembra 2022. Događaj će stvoriti jedinstvenu mrežu za profesionalce u video igrama, rukovodioce studija i donosioce odluka u Evropi.

Neka Pandora bude vaša sledeća godišnja destinacija za programere igara sa istim mišljenjem. Celokupan raspored programa je dostupan na DSC sajtu.

Teme uključuju:

  • Analitika u igrama, sa fokusom na alate, izveštaje sa vizuelizacijom i analitičku ulogu u donošenju odluka u vezi sa finansijama, marketingom i razvojem igara;
  • Realistične interakcija, koju pokreće procesiranje prirodnog jezika, analitika teksta i tehnologija za ćaskanje, sa ciljem stvaranja okruženja u kojem igrači mogu da komuniciraju sa drugim likovima na realističniji način.
  • NPC-ovi kreirani kroz veštačku inteligenciju, sa fokusom na najnoviju AI tehnologiju i slučajeve korišćenja koji se koriste za stvaranje impresivnijeg i realnijeg iskustva igranja za igrače;
  • Kreiranje dinamičnih univerzuma, sa fokusom na ulogu mašinskog učenja u ubrzavanju procesa stvaranja „otvorenog sveta“ u igrama koje omogućavaju igraču interakciju sa okruženjem.

Tokom Pandore ugostićemo govornike iz organizacija kao što su: Nordeus, 3Lateral, Two Desperados, Mad Head Games, A MAZE Berlin, Univerzitet Metropolitan, GameChuck i druge. Da biste se registrovali, sponzorisali ili prisustvovali Pandori, posetite website:  www.pandoraconf.com.

Pandora je ko-locirani događaj DSC Europe 22 – najveće evropske konferencije posvećene AI & podacima, koja okuplja preko 10.000 onlajn i 1000+ ljubitelja podataka uživo, koji će slušati preko 250 govornika svetske klase tokom 5 dana trajanja konferencije. Pandora je zvanično podržana od strane superklastera Creative Tech Srbija.

Data Science Conference (DSC) je jedna od vodećih franšiza za podatke i AI širom sveta, koju organizuje Data Universe, Ltd. To je multidisciplinarna konferencija sa obiljem međunarodno priznatih uvodnih izlaganja, prezentacija, diskusija, radionica i praktičnih tutorijala. Od 2015. godine DSC organizuje događaje i dostigao je preko 30.000 posetilaca iz više od 100 zemalja. DSC ima partnerstva sa više od 200 kompanija, 100 profesionalnih zajednica i 50 akademskih institucija, dopirući do više od 5.000.000 entuzijasta za podatke i veštačku inteligenciju širom sveta.

***

Ovu aktivnost lansira superklaster Creative Tech Serbia, uz podršku USAID Srbija i ICT Hub Beograd, (kroz projekat Srbija Inovira). Više o supereklasteru Creative Tech Serbia možete pročitati ovde.