Uspešan završetak 3. ciklusa SGA mentorstva

SGA Mentorship 05.07.2023.
Vreme 18:00
Jezik Srpski
Lokacija Nova Iskra
Cena Besplatno

Uspešan završetak 3. ciklusa SGA mentorstva

Ove godine preko 40 kreativaca iz domaće gejming industrije privelo je kraju svoje učenje i druženje u okviru trećeg ciklusa SGA programa mentrostva. 21 par je tokom ovih šest meseci intenzivno radio na unapređivanju ličnih i profesionalnih veština.

Mentorstvo predstavlja jedan od metoda doživotnog učenja i razmene znanja između mentora i mentija, ali i okruženje u kojem se oni zajednički razvijaju na ličnom planu, savladavaju nove i unapređuju svoje “meke” veštine.

Treći ciklus u brojkama:

  • 21 par
  • 42 učesnika
  • 4 radionice
  • 7 sastanaka
  • 19 gejming kompanija

Bilo da ste na samom početku karijere, ili biste sebe samouvereno nazvali mediorima ili seniorima, učešće u ovakvoj vrsti programa može da vam pomogne da definišete i ostvarite profesionalne ciljeve i planove.

Čvrsto verujemo da baš profesionalci iz kreativnih industrija mogu imati posebnu korist od ovakve vrste programa, jer rade u dinamčnom i izazovnom okruženju koje se stalno menja, pa je konstantan rad na sebi nešto što se podrazumeva. Imati mentora to putovanje čini lakšim!

A sada je došlo vreme za ono u čemu najviše uživamo – proslavu! Sabiramo utiske, nazdravljamo i kažemo: “Hvala!”

Dragana Jevtić,
Direktorka, Kreativno Mentorstvo
O predavaču

Diplomirala je međunarodno poslovanje na Državnom univerzitetu u Kaliforniji sa najvišim ocenama. U Beogradu je pohađala UNESCO master studije Kulturne politike i menadžmenta na Univerzitetu umetnosti. Radila je u međunarodnim okvirima i u Srbiji za više kompanija i organizacija na poslovnom razvoju i međunarodnoj saradnji, između ostalog za Ambasadu Švedske u Beogradu i Turističku organizaciju Srbije. Posle dužeg staža u poslovnom svetu, odlučila je da se usmeri na ono što ipak najviše voli: svet umetnosti i kulture i jedan je od pokretača „Kreativnog mentorstva”.