Izborom SGA članarine direktno podržavate razvoj srpske gejming industrije!

Svaka članarina pomaže nam da kao neprofitna, nevladina organizacija sve naše projekte, programe i inicijative radimo sa pravim timom i po meri zajednice, u cilju ostvarenja naših zajedničkih ciljeva. Pored odnosa sa partnerima i članovima, radimo i na unapređenju čitavog ekosistema, u stalnom dijalogu sa donosiocima odluka i svim stranama koje u tome mogu da nam pomognu. Takođe, želimo da što bolje predstavljamo gejming industriju Srbije na globalnoj sceni, kao i da doprinesemo razvoju što kvalitetnijeg talenta u svim sferama industrije.

Kao punopravni članovi postajete deo SGA skupštine i time stičete pravo da učestvujete u donošenju važnih odluka koje oblikuju gejming industriju Srbije. U okviru zajednice punopravnih članova pokrenuli smo i Peer groups u kojima stručnjaci različitih oblasti razmenjuju znanja i iskustvo.

 

 

Free Start Pro Premium
Cena* 0 / mesečno
obračunava se na godišnjem nivou
20 / mesečno
obračunava se na godišnjem nivou
100 / mesečno
obračunava se na godišnjem nivou
300 / mesečno
obračunava se na godišnjem nivou
Mitapovi
Konferencijski paket Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
Timske ulaznice
Popusti
Besplatan štand
OTVARANJE KOMPANIJE
PRAVNI PAKET Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
Eula
ToS
Privacy Policy
Besplatne konsultacije
IP registracija - konsultacije
SGA POSLOVI PAKET Neograničeni Basic oglasi Neograničeni Basic oglasi
3 x Silver oglasi
Neograničeni Basic oglasi
7 x Silver oglasi
3 x Gold oglasi
Neograničeni Basic oglasi
10 x Silver oglasi
7 x Gold oglasi
3 x Diamond oglasi
SGA GODIŠNJI IZVEŠTAJ PAKET Logo ½ strane 1 strana 2 strane
1 ekspert intervju ili članak
DRUŠTVENE MREŽE PAKET Vaše glavne vesti na našim kanalima Vaše glavne vesti na našim kanalima
+ Newsletter
Vaše glavne vesti na našim kanalima
+ Newsletter
+ Gejming mediji
+ Web
Web paket Tekst o kompaniji Istaknut član
Ekspert intervju
Tekst o kompaniji
Tekst o igri
Edu paket 3 x radionice 5 x radionica 10 x radionica
Mentorski paket 1 x mentorska sesija 2 x mentorske sesije
1 x CEO mentorska sesija
3 x mentorske sesije
PAKET POPUSTA 1 mesec - App Magic 2 meseca - App Magic 2 meseca - App Magic
* Svi navedeni benefiti odnose se na period od godinu dana, koliko traje članarina
Prijava Prijava Prijava Prijava

MEETUPS – Redovna okupljanja gejming zajednice odlično su mesto da predstavite svoj tim i projekat, podelite ali i steknete znanje i iskustvo. Naši meetup-i održavaju se u više gradova i pravo su mesto za korisna poznanstva. Uz bilo koji paket članarina prisustvo na njima je besplatno. Više o njima možete pročitati na strani SGA događaji.

KONFERENCIJE – Konferencije su idealna prilika da prikažete svoj projekat, upoznate potencijalne izdavače i investitore i sakupite feedback. SGA obezbeđuje popuste, besplatne ulaznice i štandove na vodećim međunarodnim konferencijama. Postoji i mogućnost učešća na većem, nacionalnom štandu, u zavisnosti od ponude organizatora. Više o konferencijama možete pročitati na strani SGA događaji.

COMPANY SETUP – Ukoliko tek ulazite u gejming industriju birokratske procedure oko osnivanje firme ponekad deluju nesavladivo. Kroz ovaj paket, naši partneri iz knjigovodstvenih agencija pomoćiće vam u svakom koraku.

PRAVNI PAKET – Na raspolaganju vam je unapred pripremljena dokumentacija koju su obezbedili naši partneri, kao i besplatne sesije i saveti.

JOB ADSSGA poslovi je centralizovana baza svih otvorenih pozicija u gejming industriji Srbije i prvo mesto gde će zainteresovani kandidati potražiti svoje idealno radno mesto.

IZVEŠTAJ – Godišnji presek gejming industrije Srbije namenjen je svim zainteresovanim izdavačima, investitorima, medijima, ali i obrazovnim institucijama i svima koji bi da na jednom mestu saznaju sve o veličini i projektima domaćeg gejming ekosistema.

SOCIAL MEDIA PAKET – Na raspolaganju su vam naši kanali komunikacije za sve važne vesti o projektima i timu. SGA kanale aktivno prati preko 6.000 ljudi zainteresovanih za domaću game dev scenu.

WEB PAKET – Svaki član SGA zajednice nalazi se na našem sajtu, a uz različite pakete članarina imate mogućnost da dodatno predstavite tim i projekte svim posetiocima našeg sajta.

EDU PAKET – Kroz ovaj paket dobijate besplatan pristup SGA radionicama koje ćemo organizovati iz svih oblasti (Art, Dev, Biz Dev, UA…). Ovo su zatvorene radionice za ograničen broj učesnika, a predavanja će držati iskusni predavači sa bogatim znanjem iz industrije.

MENTORSKE SESIJE – Važnost mentora u profesionalnom razvoju ne može se dovoljno naglasiti. Kroz ovaj paket povezaćemo ljude iz vašeg tima sa idealnim mentorima za njihovu oblast i trenutni nivo znanja. Iz dana u dan širimo mrežu mentora, a trenutne učesnike ovog programa možete pogledati ovde.

SOFTVER – Da biste što lakše radili na projektima, nudimo vaučere za korisne servise i alate. Ovu ponudu ćemo stalno proširivati, i svaki dodati popust važi i za članarinu koju ste već uplatili.