21.11.2023.

WN Conference Belgrade’23 dovodi stručnjake iz industrije video igara

Ekipa WN konferencije se vraća u Srbiju, i ponovo dovode svetske vrhunske stručnjake iz industrije video igara u Beograd!

Od 7. do 8. decembra, pridružite se više od 800 učesnika iz lokalnih i međunarodnih gejming kompanija na WN Belgrade’23, na dva dana umrežavanja i učenja.

Tokom ove konferencije, učesnici će imati priliku da dobiju uvid u najaktuelnije teme industrije igara, uključujući dizajn igara, umetnost, produkciju, upravljanje, izdavanje, upravljanje talentima i u još mnogo drugih tema. Pored toga, učesnici će imati priliku da se upoznaju i umreže na dve organizovane žurke. 

WN Belgrade’23 pruža mogućnost da se besplatno pridružite događaju kroz učešće u Developer Showcase-u koji će prikazati preko 30 projekata video igara. Prijave su otvorene do 27. novembra.

Takođe će biti postavljen “karijerni zid” na kom će biti prikazani oglasi nekih od najboljih poslova koji se nude u Srbiji i širom sveta.

Učesnici će takođe imati pristup sistemu sastanaka WN Hub tokom celog meseca kako bi se umrežavali online pre, tokom i posle konferencije.

Pronađite sve detalje o konferenciji i karte sa 5% popustom kodom “SGA” na veb-stranici konferencije. Dodatan popust za SGA članove od 15% možete ostvariti javljanjem na kristinajankovic@sga.rs