06.02.2024.

Unreal Fest 2024 širom sveta!

Ove godine Unreal Fest održaće se čak u šest gradova širom sveta. Datumi već objavljeni za neke od lokacija.

Ovaj, u pravom smislu svetski događaj, okuplja kreatore/ke i programere/ke iz različitih industrija kako bi delili ideje, umrežavali se i ubrzavali postojeće projekte. U inicijalnoj objavi na njihovom sajtu ozvaničili su gradove u kojima će se događaji održati i datume za sada samo za neke od gradova,  izmeđustalog i za Prag, jedinu evropsku lokaciju.

Tokom narednih nedelja  zvaničnu stranicu će ažurirati novim informacijama, kako one postanu dostupne, vezano za događaje, ali i za sve mogućnosti oko Unreal Fest sponzorstva, za koji se već sada možete registrovati ukoliko ste zainteresovani.

Global lineup:

  • Unreal Fest Gold Coast – Pozivaju se svi programeri iz Australije, Novog Zelanda i jugoistočne Azije. Unreal Fest se vraća na Gold Coast od 29. do 30. maja 2024. godine.

  • Unreal Fest Prag – Jedini evropski događaj, Unreal Fest-a održaće se od 18. do 20. juna 2024. godine. Otvorene su prijave za zaintersovane govornike, sve do 29. februara. Informacije o registraciji za događaj biće dostupne u aprilu – zato sačuvajte datum i prijavite se kako biste bili obavešteni.
  • Unreal Fest Sijetl – Glavni događaj se ove godine premešta u Sijetl, državu Vašington. Događaj je planiran za period od 30. septembra do 03. oktobra.
  • Unreal Fest Seul – Događaj planiran za jesen, a više informacija na sajtu uskoro.
  • Unreal Fest Šangaj – Lokacija i datumi još uvek nepoznati.
  • Unreal Fest Tokijo – Jednodnevni događaj održaće se 02. novembra ove godine. Više detalja kasnije tokom godine.

Ovde možete pogledati plejlistu raznih predavanja sa Unreal Fest-a 2023.