12.09.2023.

Sperasoft započinje inženjersku praksu za razvoj igara

Važna najava za studente koji će uskoro diplomirati, nedavno diplomirane studente i ambiciozne programere igara: Da li ste spremni da ostavite svoj trag u istoriji industrije video igara? Vaše putovanje u razvoj igara počinje sada!

Sperasoft pokreće tromesečni program inženjerske prakse dizajniran za novopridošlice u svetu razvoja igara. Aktivno tražimo C++ generaliste i C++ Unreal Engine programere da se pridruže tekućim projektima u okviru našeg proizvodnog procesa. Pod vođstvom iskusnih mentora od prvog dana, pripravnici će igrati ključnu ulogu u razvoju dugo očekivanih sportskih simulacija i kultnih borbenih igara, koje imaju milionske fanove širom sveta.

  • Praksa je pogodna za studente, diplomce i sve one koji traže posao sa osnovnim nivoom kvalifikacija.
  • Po prvi put, naš program prakse biće održan u studiju Sperasoft Beograd. U programu bi mogli da učestvuju i građani obližnjih regiona, na daljinu.
  • Po završetku programa, svaki učesnik dobija sertifikat.
  • Tokom trajanja programa svi polaznici će biti na ugovoru o praksi, na određeno vreme, sa platom inženjerskog pripravnika.
  • Svim pripravnicima koji uspešno završe program stažiranja nudi se zapošljavanje u Sperasoftu na jednom od projekata.

Ova tromesečna praksa, koja nudi fleksibilno radno vreme, predstavlja jedinstvenu priliku da započnete svoju sjajnu karijeru u vodećoj međunarodnoj kompaniji za razvoj igara i pridružite se timu kreatora koji radi na AAA naslovima.

Da biste se prijavili, pratite ovaj link do 1. oktobra i rezervišite datum u kalendaru  da biste se upoznali sa budućim kolegama 15. oktobra!