17.02.2021.

SGA u zvaničnom partnerstvu sa kompanijom Centili

SGA nastavlja da širi mrežu partnera, kojoj se ove nedelje pridružuje kompanija Centili, koja aktivno posluje na 80 tržišta širom sveta, a čija je platforma povezana sa preko 4 milijarde korisnika širom sveta.

Centili je aktivan u sektoru digitalnih plaćanja i monetizacije koji, veoma logično, ima brojne dodirne tačke sa aktivnostima gejming kompanija koje posluju na globalnom tržištu, pre svega ako govorimo o digitalnoj naplati i monetizaciji. Kompanija je prisutna u Velikoj Britaniji, Maleziji, Kini i brojnim drugima zemljama, a ono što je posebno relevantno za saradnju sa SGA je njihovo poznavanje dalekoistočnih tržišta, kao i veliko iskustvo u bavljenju mobilnim plaćanjima i digitalnim valutama. U narednom periodu, Centili namerava da dalje razvija svoj PaaS (platform as a service) za upravljanje sistemom digitalne naplate, kao i razvojem inovativnih rešenja za “conversational commerce”, tj. omnichannel rešenja za obavljanje prodaje u okviru raznih komunikacionih kanala.

 

Bogato iskustvo Centili tima, na čelu sa CEO-om Zoranom Vasilijevim, biće tokom ove godine preneseno i članovima domaće gejm dev zajednice, kako bi kroz ovu sinergiju mogli da još uspešnije plasiraju i monetizuju svoje igre. Stoga SGA ceni težnje ove kompanije, koja u Beogradu zapošljava preko 50 ljudi, da svojim bogatim iskustvom podrži druge domaće kompanije koje su aktivne u komplementarnim sektorima.

Centili je upravo proslavio 10 godina postojanja, a SGA upućuje iskrene čestitke i želi kompaniji i celom timu dobrodošlicu u SGA  zajednicu!