05.04.2021.

Objavljen novi SGA izveštaj o gejming industriji Srbije

Pred vama je najnovije istraživanje o industriji video igara Srbije – zvanični SGA godišnji izveštaj. U trećem izdanju možete pronaći rezultate naših najnovijih istraživanja sa svim relevantnim podacima koji se odnose na prethodnu 2020. godinu.

Pored detaljnih informacija o ukupnim prihodima industrije, broju zaposlenih, objavljenim igrama i zaposlenima po prvi put pratimo i upoređujemo trendove o svim ovim informacijama od 2017. pa na ovamo. Izuzetno nam je drago što smo kroz ova istraživanja iz godine u godinu pokazali stabilan rast i ogromnu ekonomsku perspektivu ovog sektora.

PROČITAJ NOVI SGA IZVEŠTAJ

Pozivamo vas da pored informacija o industriji pogledate i detaljan prikaz svih naših članova i njihovih projekata. Ovaj portfolio prikaz pokazuje svu raznovrsnost i kreativnost naših članova i sve što su postigli gradeći gejming industriju Srbije i sve profesionalce unutar nje.

U ovom izveštaju posebnu pažnju smo skrenuli na čitav spektar ne samo igara već i usluga koje naši članovi pružaju u okviru industrije video igara.

Možete pročitati dosta toga i o svim SGA projektima i inicijativama koje smo pokrenuli i na kojima radimo, sa posebnim osvrtom na prilike za razvoj karijere, povezivanje sa kolegama i obrazovanje.

Uživajte u čitanju!

PROČITAJ NOVI SGA IZVEŠTAJ