28.08.2023.

Novi nivo realizma i uzbuđenja u godišnjem apdejtu Nordeusove hit mobilne igre Top Eleven

Godišnje izdanje fudbalske simulacije doneo je Supercharged Live Match funkciju sa jedinstvenim animacijama igrača i dinamičnim 3D iskustvom na stadionu.

Nakon debija dugoočekivanog 3D prikaza Top Eleven-a u martu 2022. godine, apdejt za 2024. nudi igračima dopunjeno iskustvo mečeva uživo, koje sadrži uzbudljive nove animacije, različite uglove kamere, nova hiperrealistična iskustva na stadionu, noćne scene kao i dinamičnu publiku.

Još jedna ključna karakteristika Top Eleven-a su nove animacije za Stil igre, koje omogućavaju talentovanim igračima da pokažu svoje jedinstvene veštine na terenu. Od igrača na poziciji špica koji daje gol makazicama, do krila koji igra rabona centaršut u prostor, nove animacije za Stil igre igrača će oživeti uzbuđenje meča. Ovi dinamični vizuelni prikazi će takođe dati ambicioznim fudbalskim menadžerima povratne informacije o tome kako napreduje njihov rad na poligonu i kako da najbolje razrade strategiju za buduće utakmice.

 

 

“Fudbalski fanovi vole uzbuđenje i večne uspomene na moćne mečeve i strastvenu igru”, rekao je Marko Jevtić, Game Lead na Top Eleven-u. „Nova verzija za 2024. Top Eleven: Be a Football Manager prikazuje nove funkcije i poboljšanu grafiku koja prenosi uzbuđenje i energiju fudbalskog stadiona uživo na ekran mobilnih uređaja fudbalskih navijača širom sveta.”

Na ovom linku možete se informisati o apdejtima, i igrati Top Eleven.