15.06.2022.

Deloitte traži 50 tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Centralnoj Evropi

Kompanija Deloitte je opet pokrenula proces registracije za izbor tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Centralnoj Evropi. Reč je o regionalnom konkursu koji se održava već 23 godine i tehnološkim kompanijama pruža šansu da pokažu svoj vodeći položaj u tehnološkom sektoru.

Technology Fast 50 program ima za cilj rangiranje tehnoloških kompanija u državnom ili privatnom vlasništvu, sa najbržom stopom rasta prihoda u Centralnoj Evropi u poslednje četiri godine (2018-2021.). Pravo na učešće imaju sve kompanije iz tehnološkog i srodnih sektora – komunikacije, tehnologija zaštite životne sredine, finansijske tehnologije (fintech), IT (hardver i softver), zdravstvena zaštita, mediji i zabava.

Učešće u programu omogućava:

  • Prepoznatljivost na tržištu i kredibilitet vaše kompanije i brenda kod potencijalnih poslovnih partnera, investitora, kupaca i među zaposlenima
  • Pozitivan lokalni i regionalni medijski publicitet
  • Priliku za umrežavanje sa kolegama iz vaše delatnosti i ključnim tržišnim igračima putem Fast 50 platforme za umrežavanje

„I ove godine me raduje što možemo da predstavimo i nagradimo kompanije koje su pokazale preduzetnički duh, talenat za inovativnost i prodaju i veliku želju za uspehom. Kompanije na Deloitte-ovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Centralnoj Evropi nam pružaju značajan uvid u rastući značaj i kontinuirani razvoj tehnologije u našem regionu,“ rekao je Pavle Kutlešić, viši rukovodilac u Sektoru za poreski konsalting i lider Technology Fast 50 programa u Srbiji.

Da biste se prijavili na konkurs, morate se registrovati online do 31. avgusta 2022.